Kontakta oss

Besöksadress:

Kunggsgatan 8  KG10

 STOCKHOLM

 

Postadress:

Sigfox Sweden

Vesslevägen 28

181 45 LIDINGÖ

 

+46 (70) 6333350

press@iotsweden.net

Om oss

Sigfox Sweden vill hjälpa företag ansluta föremål till internet för att öka produktiviteten, snabba på beslutsprocesser, förbättra servicekvaliteten – helt enkelt lösa problem på ett billigt och uppkopplat sätt. Sigfox Sweden är grundat av svenska entreprenörer inom telekomindustrin och backas upp av svenska finansiärer inom hightech-branschen.

  • Facebook
  • LinkedIn

OM OSS

Sigfox Sweden är ett IoT-företag som grundats av veteraner inom telekombranschen som delar en passion och en framtidsvision för de möjligheter som öppnas tack vare IoT-teknologin. När vi kan ansluta saker till internet kan vi också effektivt sänka kostnader, förbättra affärsprocesser och skapa nya affärsmöjligheter. Tack vare Sigfox världsledande 0G-nätverk förstärks Sveriges egen marknad inom Internet of Things, liksom utvecklingen av ett ekosystem med IoT-lösningar och tjänster. Sigfox Sweden hjälper företag ansluta saker till internet för att snabba på beslutsprocesser och förbättra både servicekvalité och miljöpåverkan – helt enkelt lösa problem på ett billigt och uppkopplat sätt.

Sigfox Sweden backas upp av svenska finansiärer inom hightech-branschen.

Sigfox är världsledande inom globala kommunikationslösningar för Internet of Things. Företagets lösningar visar på ett nytt och revolutionerande tillvägagångssätt för kommunikation mellan olika objekt och molnet. Sigfoxs programvara lyssnar och fångar in särskilt formaterade radiomeddelanden från hela världen med något så enkelt som ett silikonchip av samma typ som du kan hitta i din egen fjärrkontroll. Den unika Sigfox-lösningen gör det möjligt för saker att konsumera så lite energi att batterier snart kommer att vara överflödiga och energiutvinnande lösningar kommer att driva dataöverföringen.

 

Sigfox nätverk finns nu i 70 länder och täcker för närvarande 1 miljard människor. Miljoner uppkopplade föremål finns redan registrerade i Sigfox nätverk över hela världen och gör det möjligt för företag att snabba på sin digitala omvandling, utveckla nya tjänster och skapa nya affärsmöjligheter.

Företaget grundades 2010 av entreprenörerna Ludovic Le Moan och Christophe Fourtet och har sitt huvudkontor i Labège nära Toulouse – Frankrikes “IoT Valley”. För mer information gå till www.sigfox.com.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER