Kontakta oss

Besöksadress:

Kunggsgatan 8  KG10

 STOCKHOLM

 

Postadress:

Sigfox Sweden

Vesslevägen 28

181 45 LIDINGÖ

 

+46 (70) 6333350

press@iotsweden.net

Om oss

Sigfox Sweden vill hjälpa företag ansluta föremål till internet för att öka produktiviteten, snabba på beslutsprocesser, förbättra servicekvaliteten – helt enkelt lösa problem på ett billigt och uppkopplat sätt. Sigfox Sweden är grundat av svenska entreprenörer inom telekomindustrin och backas upp av svenska finansiärer inom hightech-branschen.

  • Facebook
  • LinkedIn

GEMENSAMMA KRAFTER

Tillsammans blir vi starkare

Vi bygger nätet tillsammans med Sigfox eftersom vi tror starkt på Sigfox kommunikationslösning för IoT. Dessutom kan både kunder och sensortillverkare dra fördel av ett nätverk som är globalt, det största i sitt slag.

Nätet byggs med så kallad carrier grade-kvalitet, d.v.s. med mycket hög kvalitet och säkerhet, vi bygger för generationer och för hela Sverige. Vi täcker idag 60 % av befolkningen och 23 % av landmassan i Sverige, och utbyggnaden fortgår.

Våra kunder är allt ifrån kommuner som vill övervaka om brunnslocken ligger på plats till logistikfirmor. Över 30 % av Sigfox omsättning kommer från logistik och spårning av tillgångar.

Förutom nätverksutrullningen har Sigfox Sweden olika typer av uppdrag som t.ex. att vara rådgivande för utrullningen i Norge.

Vi har ett investeringsbehov t.o.m. 2020. Investeringsbehovet är ämnat att utveckla affärer i Sverige men också att vara del av utrullningen i Norge, Polen och på Island.

Är du intresserad så ber vi dig kontakta oss på denna adress info@iotsweden.net .

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER